Διαχείριση Άρθρων Wordpress

Πρώτα πρέπει να συνδεθείτε στον ιστότοπο σας και ειδικότερα στη διαχείριση της ιστοσελίδας σας. Στη συνέχεια επιλέγετε Άρθρα -> Προσθήκη νέου για να δημιουργήσετε ένα νέα άρθρο.



Δημιουργία άρθρου Wordpress



Σε αυτή τη σελίδα θα δείτε το πρόγραμμα επεξεργασίας μηνυμάτων WordPress και μπορείτε εύκολα να συντάξετε το άρθρο σας με τον ίδιο τρόπο που θα γράφατε σε ένα κοινό επεξεργαστή κειμένου όπως το Word.
Τα πιο σημαντικά μέρη αυτής της σελίδας είναι:

  • Τίτλος δημοσίευσης - πληκτρολογήστε τον τίτλο της ανάρτησης σας σε αυτό το πεδίο.

    Δημιουργία άρθρου Wordpress

  • Περιεχόμενό: Το μεγάλο πλαίσιο κειμένου που εμφανίζεται κάτω από τον τίτλο και στο οποίο μπορείτε να καταχωρήσετε το περιεχόμενο του άρθρου σας.

    Δημιουργία άρθρου Wordpress


  • Κατηγορίες: Η κατηγορία που ανήκει το άρθρο. Το πλαίσιο εμφάνισης των κατηγοριών εμφανίζεται στα δεξιά της οθόνης μας.

    Δημιουργία άρθρου Wordpress


  • Χαρακτηριστική εικόνα: Η εικόνα που συνοδεύει το άρθρο. Βρίσκεται επίσης στα δεξιά της οθόνης μας κάτω από τις κατηγορίες.

    Δημιουργία άρθρου Wordpress


Με την ολοκλήρωση της καταχώρησης μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Δημοσίευση" και έτσι το άρθρο σας θα εμφανιστεί δημόσια στην ιστοσελίδα σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επεξεργαστείτε ένα από τα άρθρα σας μπορείτε να επιλέξετε από το μενού στα αριστερά: Άρθρα --> Όλα τα άρθρα

 

Δημιουργία άρθρου Wordpress


Στη συνέχεια και αφού δείτε τη λίστα με όλα τα άρθρα που είναι καταχωρημένα, μπορείτε να πατήσετε "Επεξεργασία" για να δείτε και να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο του άρθρου.
Με την ολοκλήρωση της όποιας αλλαγής μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Ενημέρωση"

Δείτε το σχετικό βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube: https://youtu.be/75HcQhbhOsc

Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

 Εκτύπωση αυτού του άρθρου

Επίσης Διαβάστε

Επαναφορά κωδικού wordpress

Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό εισόδου στην διαχείριση της ιστοσελίδας σας που είναι φτιαγμένη με...